Vi är World of Tulo

Inom Tulo har vi byggt och utvecklat produkter i nära relation med våra närmaste kunder – medieföretagen. Vi är ett passionerat team i Finland och Sverige som alla delar samma mål – att skapa användarengagemang!

Tulo är en del av Adeprimo-familjen, en digital byrå specialiserad på webb- och mobilutveckling. Vi är cirka 40 anställda på 5 kontor i Sverige och Finland: Stockholm, Västerås, Östersund, Örebro och Vasa.

Idag har vi fler än 100 mediakunder som använder en eller flera av våra Tulo-produkter. Det gör oss riktigt glada!

The World of Tulo-nätverket

Förutom att skriva kod, designa riktigt bra användarupplevelser och utveckla våra kunders varumärken, så arbetar vi hela tiden med att utveckla World of Tulo. En av de sakerna är World of Tulo-nätverket, där våra premiumkunder har möjlighet att dela idéer och lära av varandra. I nätverket diskuterar och inspirerar vi varandra om nya affärsmodeller – och även delar på utvecklingskostnaden för dem.

World of Tulo Medlemsdagar

Två gånger om året samlar vi World of Tulos premiummedlemmar för inspirationsseminarier, möten med branschkollegor och god mat och dryck. Vi kallar dem World of Tulo Member Days. Vi har varit i Trondheim, Norge, på Fotografiska museet i Stockholm, i Helsingfors i Finland, vid havet i Göteborg och även på Finlands ambassad i Stockholm.

Följ oss på Tulo

Skaffa Tulos nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om senaste nytt och nya releaser.