Menu

Mer om Tulo och produktfamiljen

Tulos produktfamilj utgör en komplett affärsplattform för digitala mediaföretag. De handlar om prenumerationer, betalningar, användare, kommunikation, lojalitet och försäljning. Produkterna har utvecklats för att hjälpa er att skapa nya intäkter från digitala tjänster, att svara på kundernas efterfrågan och att förutsäga deras behov.

Tulo har under åren vuxit till en marknadslednade plattform för mobila och digitala affärer på den nordiska mediemarknaden. Med erfarenheten från mer än 100 kunder i ryggen, tror vi att vi kan hjälpa dig i dina affärer kring prenumerationer, betalningar, SMS-tjänster, apputveckling och attraktiva mobila lojalitetsprogram.

World of Tulo-nätverket

Förutom att skriva kod, designa riktigt bra användarupplevelser och utveckla våra kunders varumärken, så arbetar vi hela tiden med att utveckla World of Tulo. En av de sakerna är World of Tulo-nätverket, där våra premiumkunder har möjlighet att dela idéer och lära av varandra. I nätverket diskuterar och inspirerar vi varandra om nya affärsmodeller – och även delar på utvecklingskostnaden för dem.

Apropå delningen av utvecklingskostnader, hur funkar det? Jo, så här: En stor del av licenskostnaden för Tuloprodukterna används till utveckling av nya koncept, moduler och funktioner. Som medlem i World of Tulo-nätverket har du dessutom möjlighet att vara med och prioritera utvecklingen, så att vi gör det som är mest relevant för dina affärer först.

Dessutom: Om tre kunder behöver en och samma funktion eller modul utvecklad, så kan vi dela utvecklingskostnaden på fyra (tre kunder + Adeprimo). Vi kallar dem pilotprojekt. Varje kund får utvecklingen till en fjärdedel av kostnaden.

Tulo bas & licens

• Alla Tulo lösningar kräver en baslicens för Tulo plattformen och lämplig Tulo produkt eller produktpaketering.
• Basplattformen innehåller login, användarrättigheter, trafik och statistik.
• Tulo-produkterna är Cloud-tjänster och innefattar drift och förvaltning.
• Produkterna går att integrera och koppla ihop med interna och externa system så som medlemsdatabaser, prenumerant- och annonssystem.

Tulo – en produkt från Adeprimo

Varumärket Tulo och dess produktfamilj utvecklas av den digitala byrån Adeprimo, med kontor i Östersund, Örebro, Västerås, Trollhättan och Vaasa Finland. Adeprimo har varit en stabil partner för medieföretag i Norden i mer än 15 år. Vi ligger alltid i framkant när det gäller affärsutveckling och vi har människorna, kunskapen och drivet att göra det lilla extra.

Besök oss gärna på adeprimo.se för mer information.

Idag har vi fler än 100 mediakunder som använder en eller flera av våra Tuloprodukter. Det gör oss riktigt glada!

Nyfiken? Hör av dig!

Östersund

Zätagränd 11
831 30 Östersund
Hitta hit

Örebro

Klostergatan 23
703 61 Örebro
Hitta hit

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås
Hitta hit

Stockholm

Atlasgatan 15
113 20 Stockholm
Hitta hit

Vasa, Finland

Strandgatan 2 G8
FI-651 00 Vasa
Hitta hit

Tulo – Designed & developed by Adeprimo
Adeprimo är en digital byrå specialiserad på webb- och mobilutveckling.

© 2019 – All rights reserved