Tulo Engage Reporter

Med Tulo Engage Reporter kan du som journalist följa vad som verkligen engagerar dina läsare. Med den nya appen kan du se vad människor läser, vad som engagerar och vilka artiklar som bidrar till faktiska köp.

Skapa engagemang

Artiklar kan engagera på olika sätt. Med appen kommer du direkt lite närmare dina läsare. Här får du en snabb överblick över dina artiklar, interaktioner och engagemang.

Appen är individuell för dig som journalist. Data samlas in från de webbplatser som dina artiklar publiceras på och resultatet presenteras sen i din Android- eller iOS-enhet.

Få koll på dina siffror

Följ din data och förstå dina läsare. I appen får du snabbt upp dina individuella siffror om vad dina läsare tycker. Snabbt, enkelt och lätt att följa.

Artikelvisningar, läsningar, interaktioner och inköp kan analyseras med hjälp av enkla tidsfilter som gör det möjligt att visa data från idag, igår och de senaste sju dagarna.

Fallstudie

Data har blivit en stor del av vårt dagliga arbete. Det finns mycket att lära av data – vad kunden klickar på, vad de läser, vad de köper etc. Alla dessa interaktioner som görs av en kund ger oss en bättre förståelse för vår produkt.

En av de frågor vi ställer oss är om den här informationen är för alla. Vi tror det, men om du ger all information till alla kommer ingen att förstå. Ja, en data scientist skulle, men ingen annan utan att få rapporter anpassade för sin roll. Vi har gjort det till vårt uppdrag att lösa det med Tulo Engage-produkterna. Vi tror på att produkter ska vara  lätta att lära och lätta att använda. Vi tror på att presentera rätt data för varje roll.

Med Tulo Engage Reporter har vi fokuserat på journalistens roll. Ett verktyg för att presentera de viktigaste KPI-erna för en journalist. Ett verktyg där journalisten kan jämföra sina framsteg med sig själva eller andra när det gäller läsarnas engagemang. När det gäller användningen tror vi att journalisterna är mobila, så vi skapade en mobilapp där alla kan få tillgång till sina uppgifter direkt i fickan. När vi testade detta på journalister från Norran, en tidning i Skellefteå, säger de att de älskar den enkla åtkomsten, uppdaterad i realtid.

Feedback från Norran:

  • Pedagogiskt, ett verktyg som du verkligen gillar att använda
  • Bra att få omedelbar feedback, hjälper till att tänka på uppföljningar
  • Lätt att följa en artikels livscykel
  • Bra att det är personligt, hjälper en journalist i sitt dagliga jobb
  • Push-meddelanden är bra som påminnelser
  • Det faktum att det är en app är fantastiskt eftersom den är väldigt lätt att komma åt

NEWS!

Stay updated on our latest news.

Tulo Engage Reporter

Följ engagemanget direkt i mobilen

Tulo Engage Reporter är vår nya app för alla journalister. Här kan du följa vad som verkligen engagerar dina läsare. Få en snabb överblick över vad dina läsarna tycker. Spännande att följa vilken artikel som skapar mest uppmärksamhet!

Tulo Engage Data

Utforska din affär – på ett helt nytt sätt

Data innehåller intressanta historier. Om ditt företag och ditt innehåll. Vem som läser och vad som engagerar. Med Tulo Engage Data hjälper vi dig att förstå dina läsare och utveckla din affär.

Utforska din affär på ett helt nytt sätt med produkter från Tulo

Analysera din data och se vad som verkligen engagerar dina läsare

Få en snabb överblick över din relevanta affärsdata

Förstå dina läsare och kunder – utveckla din affär

Affärsplattformen för dig med en affär som bygger på prenumerationer

Funktionsrik e-publikation för att förbättra upplevelsen

Din kundinformation på ett ställe för en bra användarupplevelse