Menu

Tulo Loyalty

Tulo Loyalty är vår produkt där du skräddarsyr ett lojalitetsprogram utifrån ditt och dina kunders behov. Våra lojalitetsverktyg; kundklubbar, mobila lojalitetskort, mobila kuponger, mobila kampanjsajter, SMS-erbjudanden, CRM/statistik går att använda var för sig eller kombinera utifrån lojalitetsprogrammets storlek och ambition.

Ett lojalitetsprogram är en möjlighet för dig att lära känna dina kunder och skapa relation. Genom att förstå kundens behov kan du personalisera och positionera kommunikation och erbjudanden. Och belöna dina lojala kunder. Givetvis går det att integrera våra produkter till medlemsdatabaser, prenumerant- och annonssystem och det går också att lägga till single sign on för att få en komplett bild över din kunds aktiviteter.

annons_lojalitet

Kundklubbar
En kundklubb är ett effektivt sätt att lära känna kunden, bygga långsiktiga relationer och öka customer lifetime value. Via Tulos SMS-kundklubb hanterar du kundrelationer och direktmarknadsföring och får ett enkelt och tillgängligt lojalitetsprogram direkt till mobilen.

Du når snabbt ut med erbjudanden och nyheter och samlar samtidigt information om dina kunder som till exempel kön, ålder, geografiskt område eller intressen. Givetvis kan du följa upp statistik och utvärdera dina insatser.

En tidning kan till exempel även skapa och sälja kundklubbar till sina annonsörer eller partners för att stärka relationen till det lokala näringslivet och driva nya intäkter. Butiker i köpcenter eller gallerior kan också gå ihop och bilda gemensamma kundklubbar för utskick och erbjudanden.

mobilt_kundkort

Mobila lojalitetskort
Ersätt de traditionella plastkorten som belamrar våra plånböcker med mobila lojalitetskort. Plastkort är svåra att hitta när man behöver dem, lätta att tappa bort och det är svårt och se vilka erbjudanden som finns på kortet och när de är aktuella. Med ett mobilt kort är du alltid tillgänglig, aktuell och relevant.

Idén med Tulos mobila lojalitetskort är att göra det så enkelt, snabbt och kostnadseffektivt som möjligt att skapa, distribuera och anmäla sig till lojalitetskort. Kunden har alltid sitt lojalitetskort tillgängligt i mobilen och slipper ha plånboken full av plastkort och urklippta kuponger. Dessutom går det att få personliga och tidsstyrda erbjudanden till mobilen.

Det mobila lojalitetskortet är en mobilsajt som vi skapar separat eller integrerar med befintlig mobilsajt eller app. Det går att anmäla sig via sms direkt i t ex butik för att börja ta del av erbjudanden och förmåner. Kunden får ett svars-sms med sitt mobila lojalitetskort och varje gång kunden visar upp sitt kort/laddar sidan görs en automatiserad check om kunden är aktiv/registrerad medlem. Och lojalitetskortet laddas med aktuella, positionerade och personliga erbjudanden (om man valt att koppla erbjudanden till sitt lojalitetskort). Erbjudanden kopplade till ditt lojalitetskort kan hanteras i Tulo eller hämtas från externt system. Givetvis går det koppla till ditt befintliga lojalitetskort. Du får samtidigt även statistik och kan samla in information om dina kunder för att rikta erbjudanden och bli mer relevant.

Riktade utskick
Kommunicera med dina kunder enkelt via riktade SMS. Du når dina kunder direkt och kan snabbt nå ut med relevanta erbjudanden, nyheter och viktig information.

Segmentera dina SMS-utskick utifrån t ex kön, ålder, geografiskt område eller intressen. Riktigt bra inte minst för tidskritiska produkter och impulserbjudanden.

VIP-erbjudanden
Förstärk relationerna med dina kunder genom att erbjuda trogna kunder mobila VIP-erbjudanden.Genom att integrera till exempel ditt prenumerationssystem eller medlemsdatabas eller genom att importera excel-filer till Tulo kan du skicka ut anpassade mobila rivbara kuponger istället för att lägga pengar på distribution av pappersutskick och kuponger.

Skicka helt enkelt in ett SMS med ditt meddelande eller erbjudande och ta lika enkelt bort det när det inte är aktuellt genom att skicka ett nytt SMS (eller direkt i Tulo). Funktionen är integrerad med Polpoly och är givietvis möjlig att integrera med andra CMS.

erbjudande_lojalitet

Mobila kuponger
Ersätt papperskupongerna med mobila kuponger så är du alltid tillgänglig, aktuell och relevant. De flesta kort och medlemskap är kopplade till massutskick i form av till exempel kuponger som ska klippas ut och tas med till butik. Kupongerna är svåra att hålla reda på, datumen har ofta gått ut när du kommer till butiken och de glöms helt enkelt bort eller hamnar i tvättmaskinen.

Med Tulos mobila kuponger kan du dela ut belöningar till dina kunder i form av rabatter, erbjudanden, förmåner, bonusar, utifrån deras kundprofiler. Det är ett enkelt och snabbt sätt att nå ut med erbjudanden. Dessutom slipper du produktion och distribution av papperskuponger. I Tulo går det att skapa mobila kuponger i form av SMS-kuponger och som mobilsajts-kuponger. Kupongerna kan göras rivbara så att kunderna endast kan nyttja kupongen en gång, givetvis går det att få statistik på antalet nedladdade och rivna kuponger.

En tidning kan till exempel sälja annonsplatser (kuponger) till sina annonsörer eller partners för att stärka relationen till det lokala näringslivet och driva nya intäkter. Butiker kan ersätta sin massmarknadsföring, utskick och papperskuponger, och med mobila kuponger nå rätt kund med rätt erbjudande.

QR-koder
Via Tulo kan du snabbt och enkelt skapa QR-koder att användas i din marknadsföring. QR-koder är ett utmärkt sätt att koppla ihop print och digitalt. Direktlänkar i koden ger kunderna kortare väg till köp och det är lätt att mäta aktivitet och respons på din marknadsföring.

Mobila kampanjsajter
En mobil kampanjsajt är kort och gott en sajt som är speciellt anpassad för att visas på en mobil enhet och vars främsta syfte är att sälja en idé, produkt eller tjänst eller att samla in information om dina kunder. Och ett enkelt sätt att få ditt erbjudande att sticka ut.

Att ha en separat sida gör det också lättare för budskap och innehåll att nå ut iom att det inte finns några störande element. Dessutom ger det möjlighet att testa nytt och våga gå lite utanför ramarna.

Vi designar och utvecklar alla olika typer av kampanjsajter. Du kan även via vår mobilsajtseditor i Tulo-plattformen snabbt och enkelt själv designa och strukturera till exempel en mobil kampanjsajt.

CRM lite
Lär känna dina kunder så kan du vara mer träffsäker i din kommunikation och lättare tillmötesgå kundens behov. De stannar då längre i företaget, handlar för mer och oftare. Låt vårt CRM hjälpa dig till mer lojala kunder.

För att kunna ge mervärde till kunden behöver du detaljerad kunskap om kunden, såväl gällande kundens behov som beteende. Med Tulo som relationsbas registreras varenda rörelse som kunden gör. Du kan förutse kundens nästa rörelse och agera på den.

Genom Tulos relationsdatabas (CRM) kan följa kundens digitala fotspår. När kunden anmäler sig till lojalitetskortet, gör ett köp eller laddar ner en kupong samlas information om kunden i relationsdatabasen. Du bygger kontinuerligt upp kundprofiler vilket gör det möjligt att dela in dina kunder i olika grupper, nivåer och att spetsa kommunikation och rikta erbjudanden till specifika grupper.

Nyfiken? Hör av dig!

Östersund

Zätagränd 11
831 30 Östersund
Hitta hit

Örebro

Klostergatan 23
703 61 Örebro
Hitta hit

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås
Hitta hit

Stockholm

Atlasgatan 15
113 20 Stockholm
Hitta hit

Vasa, Finland

Strandgatan 2 G8
FI-651 00 Vasa
Hitta hit

Tulo – Designed & developed by Adeprimo
Adeprimo är en digital byrå specialiserad på webb- och mobilutveckling.

© 2019 – All rights reserved