Tulo PayWay

Tulo PayWay är en kraftfull affärsplattform för företag som baserar sin affärsmodell på prenumerationer. Tulo PayWay används idag framförallt av mediekoncerner och är den ledande affärsplattformen i Sverige och Finland. Vi har 2,8 miljoner slutanvändare och omsätter en 1,2 miljoner SEK varje dag.

Flödet i Tulo PayWay innebär att en kund skapar ett konto och köper något, oftast en prenumeration. Plattformen hanterar kontot, transaktionen och livscykeln för prenumerationen. Det finns en “out of the box” lösning med ett köpflöde som automatiskt skapas utifrån ett erbjudande och en kundportal. Där kan slutanvändare hantera sina ärenden, byta uppgifter, hantera sin prenumeration med mera. Vill du styra hela upplevelsen för slutkund så finns ett kraftfullt API för att styra designen och bygga era egna affärsregler på plattformens API:er.   

Tulo PayWay har ett brett integrationslager för flexibel integration med de system som behövs i ett ekosystem. Idag finns integrationer  med lösningar för CMS:er som Infomaker, WordPress, Drupal, Polopoly, Escenic med flera. Integrationerna bygger på den öppna standarden OAuth2 för autentisering och auktorisering.

För affärsdata finns ett eget API-lager för att flytta data mellan olika system. Idag finns integration mot prenumerationssystem som Kayak, Infosoft, Cprofit, Webabo och diverse integrationsplattformar. Mer information om API:erna kan ni ta del av här.

Tulo PayWay innehåller också en adminportal för kundservice för att hantera kunder och kundabonnemang. Arbetet förenklas för kundservice genom självbetjäning för kunden och automatisering av uppgifter. I adminportalen kan man även enkelt paketera erbjudanden och hantera kampanjer.

Produkter & Priser

Administrera och visa dina produkter på ett attraktivt sätt och gör dem tillgängliga och lätta att köpa.

Integrationer

Det finns inga gränser. PayWay är adaptiv till integrationer med befintliga system, såsom prenumerationssystem, kunddatabaser, och öppen för externa betalningslösningar.

Mitt konto

Kundens egen översikt – visar kundens hela engagemang med dig; kontouppgifter, produkter, transaktioner och naturligtvis med möjlighet att administrera sin egen information.

Single Sign-On

Kunden behöver bara logga in en gång för att få tillgång till alla system. Det är enkelt, bekvämt och möjliggör one-click shopping. (OAuth2).

Köpflöde

Köpeflödet eller betalväggen är online-shopen. Det är här kunderna registrerar, aktivera och köper dina produkter. Säkra betalningar genom kort och sms garanterar kunden trygghet.

Statistik

Payway erbjuder färdiga rapporter som kan exporteras till excel för vidare uppföljning. För mer avancerad analys så integrerar vi med olika ”Data Wharehouse” lösningar. Inte minst vår egna lösning Tulo Engage Data Plattform.

Integrationer

Tulo PayWay integrerar med de bästa betalningsleverantörerna, till exempel Klarna, Payex och Bambora, för att ge dig ett effektivt köpflöde.  

Vill du lära dig mer?

Kontakta oss för en demo eller för att få mer information, eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste uppdateringarna.

Utforska din affär på ett helt nytt sätt med produkter från Tulo

Analysera din data och se vad som verkligen engagerar dina läsare

Få en snabb överblick över din relevanta affärsdata

Förstå dina läsare och kunder – utveckla din affär

Affärsplattformen för dig med en affär som bygger på prenumerationer

Funktionsrik e-publikation för att förbättra upplevelsen

Din kundinformation på ett ställe för en bra användarupplevelse